Gemakkelijk en mooi: kunstgras in Hengelo

Een mooie tuin kan veel tijd in beslag nemen. Het maaien van het gras, afsteken van de randen en het sproeien tijdens een droge zomer, het is vaak precies waar u geen tijd voor hebt. Daarom is kunstgras in Hengelo een optie die steeds vaker gekozen wordt. Kiest u voor Tuin-ideaal, dan weet u zeker dat u een mooie grasmat krijgt waar nauwelijks onderhoud voor nodig is. Helemaal geen tijd voor de tuin? Geen probleem, dan leggen wij het kunstgras in Hengelo uiteraard graag voor u aan. Zo houdt u tijd over voor de dingen die voor u belangrijk zijn.

gratisboxbtn

Waarom Tuin-ideaal Kunstgras?

Van speelgras tot luxe kunstgras

  Natuurlijke uitstraling

  100% Nederlands product
  Milieu- en kindvriendelijk

  Non-infill
  Pure kwaliteit

✓  Comfortabel en zacht

Kunstgras in Hengelo, meer tijd in de tuin

Nederlanders brengen steeds meer tijd door in de tuin. Overkappingen en schuttingen zijn daarom helemaal in de mode, net als kunstgras in de tuin. Hoe kan het ook anders? Met het kunstgras in Hengelo van Tuin-ideaal hebt u altijd een mooie grasmat zonder dat u er vele uren druk mee bent per week. En het mooiste is nog dat kunstgras in Hengelo in veel soorten en maten te verkrijgen is. Actieve kinderen die graag spelen? Dan is Active Green een goede keuze. Moet het vooral mooi voor het oog zijn? Dan past Luxury Green van Tuin-ideaal Kunstgras waarschijnlijk nóg beter bij u.

Direct een afspraak maken

Wilt u eens écht aan de slag met uw tuin en alles zo onderhoudsvriendelijk maken als mogelijk is? Informeer dan naar de mogelijkheden rond kunstgras in Hengelo bij Tuin-ideaal. U kunt het kunstgras in Hengelo direct bij ons bestellen en zelf leggen. U kunt ook kunstgras bestellen en door ons aan laten leggen. Neem vandaag nog contact op via het contactformulier of stuur direct een mail naar info@Tuin-ideaal-kunstgras.nl. U kunt Tuin-ideaal Kunstgras Hengelo ook bellen voor een afspraak via het volgende nummer: 088-50 15 501.

Informatieaanvraag

POP-UP-BERICHT

Bedrijfsgegevens:
Pastoor Eppinkstraat 20
7554 MA Hengelo